תזמון גירעון קלורי
גירעון קלורי הוא תהליך של שריפת יותר קלוריות ממה שאתה צורך.
ניתן להשיג גירעון קלורי על ידי אכילה פחותה או פעילות גופנית יותר.
מאמר זה יספק סקירה כללית על נושא הגירעון הקלורי, כולל מהו, כיצד לחשב אותו ומתי לעשות זאת.
הגירעון הקלורי הוא מושג המשמש כדי לעזור לאנשים לרדת במשקל. ניתן לעשות זאת על ידי הפחתת מספר הקלוריות הנצרכות או הגדלת כמות הקלוריות הנשרפות באמצעות פעילות גופנית.
העיתוי של הגירעון הקלורי משתנה מאדם לאדם ויכול להיות תלוי במטרותיו. למי שרוצה לרדת במשקל, מומלץ לעשות זאת במהלך 12 שבועות. למי שרוצה לשמור על המשקל הנוכחי, מומלץ לעשות זאת לאורך זמן ארוך יותר כמו 6 חודשים.
צום לסירוגין
גירעון קלורי הוא מונח המשמש לתיאור כמות הקלוריות הדרושה לשמירה על משקל תקין. זה ההבדל בין מספר הקלוריות הנצרכות למספר הקלוריות הנשרפות.
צום לסירוגין, הידוע גם בשם IF, הוא סוג של דיאטה שבה אתה עובר מחזור בין תקופות של אכילה לצום. התהליך מורכב מיציאה לתקופות ללא מזון למשך זמן מסוים ואז לאכול שוב כרגיל.
ישנם יתרונות רבים לצום לסירוגין, כגון ירידה במשקל, לחץ דם נמוך יותר, רמות כולסטרול נמוכות יותר, רגישות מוגברת לאינסולין ותוחלת חיים מוגברת.
אנשים מסוימים עשויים לחשוב שהם לא יכולים לצום כי יש להם לחץ דם גבוה או סוכרת, אבל מצבים אלה עשויים להשתפר עם IF במקום להחמיר על ידי זה.
היתרונות של גירעון קלורי
סקירה מושלמת בנושא הגירעון הקלורי. היתרונות של גירעון קלורי כוללים
– רגישות משופרת לאינסולין
– עלייה ברמות האנרגיה
– ירידה בסיכון למחלות כרוניות (כלומר סוכרת, מחלות לב)
– ירידה במשקל
גירעון קלורי הוא מונח המשמש לירידה במשקל. גירעון קלורי מתייחס לכך שמספר הקלוריות הכולל שאדם צורך ביום נמוך ממספר הקלוריות הכולל שנשרף.
היתרונות של גירעון קלורי הם:
– ירידה במשקל: כאשר יש לך גירעון קלורי, הגוף שלך ישרוף יותר שומן לאנרגיה, מה שגורם לירידה במשקל.
– סיכון מופחת למחלות לב וסוכרת: אכילת יותר מדי קלוריות עלולה להגביר את הסיכון למחלות לב וסוכרת.
– שיפור במצב הרוח והגברת רמות האנרגיה: כאשר יש לך גירעון קלורי, זה יכול לעזור לשפר את מצב הרוח ולהעלות את רמות האנרגיה שלך.
– רמות סוכר מאוזנות בדם: רמות סוכר מאוזנות בדם יכולות לסייע במניעת סוכרת מסוג 2, שהיא אחת המחלות הנפוצות ביותר באמריקה כיום.
הרגלי אכילה בריאים
גירעון קלורי הוא מצב בו כמות הקלוריות הנצרכת נמוכה מכמות הקלוריות הנשרפות. זה אומר שאדם אכל פחות קלוריות ממה שהוא שרף.
על מנת לשמור על המשקל, חשוב ליצור גירעון קלורי, אך חשוב גם להקפיד על אכילת מזון בריא ופעילות גופנית. אם אתה לא עושה זאת, אז לא תוכל לשמור על המשקל שלך או לרדת במשקל.
גירעון קלורי הוא ההבדל בין מספר הקלוריות שאדם צורך למספר הקלוריות שנשרפות. זוהי דרך לרדת במשקל וניתן להשיגה באמצעות פעילות גופנית ודיאטה.
ניתן להשיג גירעון קלורי על ידי הפחתת צריכת המזון או הגברת הפעילות הגופנית שלו. זה יצור חוסר איזון אנרגטי שיגרום לירידה במשקל לאורך זמן.
למידע נוסף אודות סקירה מושלמת בנושא גרעון קלורי מה זה נא לבדוק ב- thebodyfitgymbuddy.com
הדרך הנפוצה ביותר להשיג גירעון קלורי היא על ידי אכילה פחות ממה שאתה צריך לרמת הפעילות הנוכחית שלך. ניתן לעשות זאת על ידי ניהול יומן מזון כדי לעקוב אחר מה שאתה אוכל, או שימוש באפליקציה כמו MyFitnessPal כדי לעקוב אחר צריכת הקלוריות וההוצאה שלך.
איך להשיג גירעון קלורי
המילה "קלוריה" נגזרת מהמילה הלטינית "קלוריות", כלומר חום. הקלוריה הוגדרה במקור ככמות האנרגיה הדרושה להעלאת קילוגרם אחד של מים במעלה אחת צלזיוס.
גירעון קלורי הוא מצב בו כמות הקלוריות הנשרפת עולה על הכמות הנצרכת. ניתן לעשות זאת באמצעות פעילות גופנית, דיאטה או שילוב של שניהם.
ישנן שלוש דרכים עיקריות להשיג גירעון קלורי: פעילות גופנית, דיאטה ושילוב של שניהם.
פעילות גופנית: פעילות גופנית היא דרך יעילה לשרוף קלוריות ולרדת במשקל מכיוון שהיא מגבירה את חילוף החומרים במשך שעות לאחר סיום הפעילות הגופנית.
דיאטה: דיאטה יכולה להיות יעילה לירידה במשקל מכיוון שהיא מפחיתה את צריכת הקלוריות מבלי שתצטרך להעלות יותר מדי את רמת הפעילות שלך.
שילוב: שילוב דיאטה עם פעילות גופנית יעזור לך לרדת במשקל יותר מאשר אם היית עושה רק אחד או אחר לבד.